Over ons

Logo Midnight Moon

Midnight Moon is al ruim 35 jaar een begrip voor elke zeevisser. De nog altijd tot de verbeelding sprekende naam 'Midnight Moon', werd door Midnight Moon's mede-oprichter Stan van Es in de jaren ’80 bedacht. De naam is ontleend aan de legendarische, vanaf het Kanaaleiland Guernsey varende charterboot, mv. Midnight Moon van schipper Dougal Lane.

Met name in de eerste helft van de jaren ’90 gingen ieder seizoen honderden Nederlandse en Vlaamse zeehengelaars met Dougal Lane vissen op de mv. Midnight Moon. Daar werd tussen de diep gelegen wrakken in het Engelse Kanaal en op de zandbanken tussen de eilanden, driftig gevist op onder meer tarbot en zeebaars.

Stan van Es en zijn toenmalige partner, de Engelse Nederlander Bill Magan, regelden in die tijd voor het merendeel van de Guernseygangers het benodigde materiaal en uiteindelijk leidde dat tot de start van Midnight Moon Tackle Import B.V.

Vandaag de dag staat Midnight Moon nog steeds voor hoge kwaliteit in het zeevissen. Wij leveren onze producten in Nederland, België en Frankrijk.